Ida is Certified Professional Co-Active Coach.

 

Een hoeksteen van Co-Active Coaching is het uitgangspunt dat mensen van nature creatief, vindingrijk en heel zijn. Een gezonde klant hoeft niet ‘gerepareerd’ te worden. Deze is juist heel goed in staat om de eigen antwoorden te vinden en te formuleren. De taak van de coach is heel goed te luisteren, vragen te stellen en te bekrachtigen in plaats van het geven van instructies en advies.Naast het leren, het verkrijgen van nieuwe inzichten, staat het doen voorop. De klant wordt uitgedaagd om in actie te komen en moet het vooral echt zelf willen.

 

 

Een andere hoeksteen van Co-Active Coaching is dat de coaching zich richt op de hele persoon. Dus alle onderdelen van iemands leven, carrière, gezondheid, familie, financiën, vrije tijd, staan in verbinding met elkaar en kunnen aan bod komen tijdens de coaching. Hierdoor worden bijzonder goede resultaten bereikt waardoor mensen in staat zijn om succes en voldoening te bereiken in werk en leven.VOORDELEN VAN COACHING

VERANDERING

Wanneer we een verandering doormaken - positief of negatief- verandert dat ons in de meeste gevallen, met elke ervaring die we opdoen. Tijdens de verandering koers houden kan lastig zijn omdat we een nieuwe rol ontwikkelen en het tijd kost om te wennen aan deze nieuwe rol of nieuwe situatie.

VASTGELOPEN

Je hebt een geweldig idee, maar het komt niet van de grond? Of je hebt een relatie probleem waar je in vastloopt en het komt er maar niet van dat lastige gesprek aan te gaan? Coaching helpt je barrieres te doorbreken en in beweging te komen.

SUCCESVOL, MAAR...

Je bent goed in wat je doet, maar er is iets wat niet helemaal lekker zit? Laten we het tot de bodem uitzoeken, zodat de oplossing komt bovendrijven.

GEEN RESULTATEN BOEKEN EN NIET WETEN WAAROM?

Soms is het lastig om het grote geheel te zien als we ons bezig houden met details. Door coaching word je in een helicopter view gezet en hou je goed het geheel voor ogen waar je het voor doet en herken je de hoofdlijnen weer.

GEEN BETROKKENHEID VOELEN BIJ WAT JE DOET?

Identificeer je waarden en je levensdoel en maak resonerende keuzes over hoe je je leven in wilt vullen om zo voldoening te ervaren.